Profil perusahaan

Babagan awake dhewe



POWERNICE minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, desain, produksi, dodolan lan layanan aktuator cerdas presisi tinggi kelas industri.Produk POWERNICE akeh digunakake ing pembangkit listrik termal fotovoltaik lan solar, peralatan medis, peralatan cerdas, mobil, robot lan lapangan liyane.POWERNICE ngluncurake macem-macem produk aktuator cerdas sing akeh digunakake ing saindenging jagad. Teknologi canggih lan stabil iki ditrapake kanggo ningkatake lingkungan urip manungsa lan efisiensi produksi industri lan uga minangka bagean kritis sing dibutuhake dening Industri 4.0.


Asal saka POWERNICE bisa ditelusuri maneh ing taun 2002, nalika sawetara wong enom ngenalake produk mekanik lan listrik lan konsep teknis paling maju ing donya menyang China lan ngembangake produk aktuator linier sing cerdas. POWERNICE resmi diadegaké ing 2018. Sawise nandur modhal dening Shanghai Jinpu Investment Management Co., Ltd. lan Ningbo Government Fund ing 2021, dipindhah kantor pusat kanggo Ningbo lan diadegaké Ningbo Powernice Intelligent Technology Co., Ltd.


POWERNICE duwe luwih saka 27.000 meter persegi produksi, riset lan pangembangan, lan wilayah kantor. Ana basis produksi lan cabang ing Amerika Serikat, Hong Kong, Shenzhen, Dongguan lan panggonan liyane, karo macem-macem majeng R&D, eksperimen, testing, lan fasilitas produksi lan peralatan. POWERNICE duweni pitung departemen inti. Saben departemen disiyapake kanthi mandiri lan kooperatif kanthi gagasan efisiensi pisanan lan kualitas kanggo mesthekake yen tim profesional lan berpengalaman nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing macem-macem lapangan saka wiwitan nganti pungkasan.


POWERNICE wis ngadegake pusat dodolan global ing Zona Ekonomi Khusus Shenzhen ing China, kanthi kantor ing Hong Kong, Las Vegas, lan Abu Dhabi ing Timur Tengah, lan rencana kanggo nyiyapake kantor Eropa ing Eropa lan Spanyol supaya bisa nglayani pelanggan global kanthi luwih apik.


POWERNICE nyengkuyung manufaktur cerdas lan solusi sing digawe khusus kanggo saben pelanggan. Saka R&D lan desain, produksi nyoba sampel, kontrol materi, produksi massal, layanan sawise-sales, nginggilaken iteratif, etc., wis terus-terusan dijupuk mati karo wutah pelanggan.


POWERNICE nyengkuyung manufaktur cerdas lan solusi sing digawe khusus kanggo saben pelanggan. Saka desain R&D, produksi sampel lan kontrol materi kanggo produksi skala, layanan sawise-sales lan upgrade iteratif, etc., POWERNICE tansah kene kanggo ngiringi wutah take-off pelanggan.


Prinsip kita: adhedhasar layanan, urip kanthi kualitas, lan berkembang kanthi inovasi!




Peralatan Produksi


Lini produksi perakitan otomatis CNC Mesin ngisi minyak otomatis 2.5 Peralatan uji semprotan uyah Proyektor Peralatan uji push-pull Peralatan uji urip Peralatan uji tahan banyu Peralatan uji tekanan Peralatan pemotong pipa