Kendaraan Logistik

Pangumpulan teknologi POWERNICE ing lapangan Logistik Vehicle 16 taun, lan Logistics Vehicle wis didol ing saindenging jagad.

 

Wektu kiriman Kendaraan Logistik iki umume 10-15 dina, sing bisa diangkut nganggo udhara lan segara.

 

Muga-muga bisa tuku Kendaraan Logistik saka pabrik kita. Sembarang pitakon lan masalah, aja langsung ngirim email menyang kita lan kita bakal mbales sampeyan.

View as  
 
 1 
Kendaraan Logistik yaiku fashion, kualitas dhuwur, gaya lan paling anyar bisa dituku saka POWERNICE. Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan supplier saka China. Lanjut Kendaraan Logistik kanthi garansi 5 taun sing nduweni CE gampang dijaga lan awet. Dhaptar rega utawa kutipan ditawakake, yen sampeyan pengin ngerti regane.